Jobba hos oss

Vi är i en expansiv fas och söker nya medarbetare.

Kort om oss

Amigo har sedan 2008 utvecklat diskreta och driftsäkra säkerhetsprodukter för att öka tryggheten. Idag är vi leverantörer till samtliga professionella säkerhetsföretag i Sverige. 
Vi är idag 10 stycken anställda och har kontor i Stockholm, Halmstad, Malmö och Linköping.
Genom vår del i Transfer Group kommer vi under 2021–2022 att ta oss utanför norden och ut i Europa som ett första steg i expansionen.
För att göra detta möjligt söker vi fler drivna och lösningsorienterade personer till organisationen.


 Ansök längst ned på sidan! 

Just nu söker vi

 
 • 4 st Juniora säljare till Stockholm

Nyligen tillsatta tjänster

 • Försäljningschef
 • Produktchef
 • IT-utvecklare
 • Supporttekniker
 • Ekonomiassistent

Junior säljare B2B

Ingå i ett härligt team & påverka din egen lön. Bli vår nästa säljstjärna! Vi erbjuder dig utbildning, underbara kollegor och en rivstart på din karriär! Utbilda dig för livet. Ha roligt på jobbet. Gör karriär hos oss. Vi hjälper dig lyckas.

Lär dig säljteknik från proffs
Vill du bli en toppsäljare? Vill du jobba i en bransch på stark tillväxt? Vill du hänga med på vår resa mot börsnotering? Hos oss på Amigo Alarm hittar du säkerhetsproffs som jobbat med trådlös dataöverföring, positionering och mobila larm i mer än 40 år.

Vi lär dig allt du behöver veta
För att ge dig de bästa förutsättningarna så genomgår du vår säljutbildning i flera steg. Du lär dig den säljtekniken du behöver för att bli en kompetent säljare.
Du lär dig branschen, utmaningarna och lösningarna. Du blir fullt redo för att skapa, utveckla och förvalta din egen kundportfölj!

Skapa din egen stil - med vår säljteknik
Med vår säljteknik, vårt driv och vår vilja att hjälpa våra kunder med vår unika produktportfölj kommer du långt.
Det är kunskaper som du kommer att kunna bära med dig i framtiden både privat och i yrkeslivet. Men för att lyckas som säljare krävs också att du själv har en ständig välja att bli bäst, att du vågar utmana dig själv och även att att du vågar misslyckas några gånger.
Du ger inte upp utan du fortsätter att kämpa för att hitta ditt eget driv och motivation.
Du räds inte att "lyfta luren" och förstår att det är första steget till en mångårig kundrelation. Att bli framgångsrik hos oss innebär att ha ena foten hos kunden och den andra hos oss.
Tillsammans filar vi på dina nyckeltal och hittar en balans, som säljare kan du själv välja hur mycket du ska tjäna och vilken livsstil du vill leva.

START: 
[Löpande]
 

OMFATTNING: 
[Heltid]

ARBETSTIDER:

[Vardagar 8-17]

PLATS: 
[Stockholm, Göteborg, Halmstad, Malmö]

LÖN: 
[Fast lön + rörlig]

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
[31 december]

Säljledare Göteborg - Tillsatt


Våra kunder i region väst ser fram emot vårt nya regionkontor i Göteborg. Nu söker vi dig som vill vara med och bygga upp kontoret med en härlig energi och drivet team.

Om rollen
Amigo Alarm har höga målsättningar och arbetet med att växa i Sverige och globalt har påbörjats. I dagsläget har vi öppnat kontor i Malmö, Göteborg och Halmstad utöver Stockholmskontoret

Som en del av vår satsning framåt söker vi en säljledare till vårt nya kontor i Göteborg. I din roll som Säljledare ska du, tillsammans med försäljningschefen, arbeta fram en framgångsrik försäljningsstrategi för regionkontoret.

Du kommer även att hitta och rekrytera ett team på 3 säljare där det krävs att du leder med ett gott föredöme och sätter hög standard för såväl prestation som bemötande. Du leder försäljningen mot högt uppsatta mål och har strategier för hur arbetslaget skall arbeta för att på ett framgångsrikt sätt skall nå dessa.

Våra kunder är vana vid god service och teknisk kompetens, varför vi ser att du är lösningsorienterad, och att du har goda tekniska kunskaper.

Din profil
Vi söker Dig som är ambitiös, prestationsinriktad och som är van att arbeta mot högt uppsatta mål. Du har ett genuint intresse för att skapa affärer och ser möjligheter där andra ser hinder. Vi tror att du idag är en högpresterande säljare redo för nästa steg eller att du idag arbetar som säljledare och har uppnått goda resultat i din befattning. Du är en självständig person som vågar ta egna beslut och leda dina säljare, men har också lätt för att samarbeta och agera bollplank när det behövs. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!
 

START: 
[Omgående]
 

OMFATTNING: 
[Heltid]

ARBETSTIDER:

[Vardagar 8-17]

PLATS: 
[Stockholm, Göteborg, Halmstad, Malmö]

LÖN: 
[Fast lön + rörlig]

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
[31 Juli]

Ansök här

Fält med * är krav. Övriga är valfria.


 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (max 50 MB)