Personlarm för professionellt bruk.

Ökad trygghet vid ensamarbete, risk- och kontaktyrken.

Många yrkesgrupper väljer att använda personlarm för att snabbt och enkelt kunna kommunicera med larmcentralen om en oönskad situation uppstår. Diakoner, präster, parkeringsvakter, socialförvaltning, hemtjänst, väktare, ordningsvakter, särskilda boenden, handelsanställda, industriarbetare, montörer, personer med förhöjd hotbild och kundmottagningar är några exempel på användare.

Alla larmcentraler vi samarbetar med är godkända och certifierade av SBSC

GSM med positionering för dig som befinner dig på olika platser under arbetdagen.

Personlarm med GPS-positionering. För den som befinner sig på olika platser under arbetsdagen.

Amigos senaste plattform för mobila larmsändare heter NYX. Nyx One är ett litet och robust larm utrustat med en OLED-display. Larmet har GPS-positionering och SIM-kort och kan kopplas till larmcentral, direkt till väktare eller till kollegor.

Larmets egenskaper är anpassade efter användarnas önskemål. Larmet är designat för personer med utsatta och riskfyllda arbeten så som industriarbetare, socialtjänstmedarbetare, präster, ensamarbetare och väktare.

Välj personlarm från Amigo!
  • Utvecklade och tillverkade i Sverige
  • Marknadens bästa support
  • Driftsäkerhet i världsklass

Några referenser:

Abonnera på den tjänst som passar era behov

Betala en fast månadsavgift för önskat antal personlarm, support, och t.ex anslutning till larmcentral.

Butik, reception, kundtjänst, läkarmottagningar

Vårt nya mobila personlarm är med sitt smidiga format särskilt designat för anställda inom serviceyrken som t.ex. köpcentrum, butiker, restauranger, receptioner på hotell och vårdcentraler.

Larmet har GPS-positionering och SIM-kort och kan kopplas till larmcentral, direkt till väktare eller till kollegor.
 

Vårt nya prisvärda fastighetslarm ger extra trygghet. Utöver avvikelser vid fukt och temperaturer så känner det av när personer uppehåller sig eller samlas längre tid på platser där de inte ska förekomma, t.ex. i trapphus eller källare.

Larmet är batteridrivet och kommunicerar direkt med Internet utan behov av WiFi eller ström. Det kan därför lätt monteras i de flesta utrymmen som trapphus, garage, källare, förråd, osv.

Med Min Amigo Webbportal får du total kontroll över dina larm och ökad säkerhet. Vår portal är utformad för att du enkelt ska kunna ställa in dina larm och få tillgång till detaljerad statistik. Med Min Amigo Webbportal kan du bland annat göra följande:

  • Byta användare för ditt larm
  • Ställa in larmmottagare för olika tider på dygnet
  • Se historisk och realtidsposition på kartan
  • Se detaljerad information om senaste larmhändelser

Larmmottagning

Full översikt över både larm och positioner

En mobil larmcentral som övervakar, tar emot larm och fjärrstyr era larmsändare.
Med Amigo Mobile erhåller ni position vid larm (GPS). Ni kan positionera era larm, fordon eller personer enkelt från en Android mobiltelefon.

Amigo Track
Spåra fordon, paket och människor