Vår största framgång, är att vara en liten del av Er

Vad vi gör

Trådlös överföring av larm, bild eller data.

Från idé till säkerhetslösning

Vi utvecklar och tillverkar mobila larmsystem och M2M utrustning avsedd för professionellt bruk. I denna folder presenterar vi delar av sortimentet, då våra kundspecifika lösningar inte visas publikt.

Lite historia

Åt Danska Posten har vi utvecklat system för larm, spårning och fjärr-avstängning. Vi har levererat system för säkra lastbilstransporter åt Astra och Ericsson. Larm och spårningssystem till våra storbanker, kartfunktionalitet till Volvos "OnCall" system, listan är lång...


Idag arbetar vi med framtidens mobila larmlösningar, några av dem finner du här på vår hemsida.

Amigo i korthet

Genom innovation och nära samarbete med våra kunder erbjuder vi lösningar för en tryggare arbetsmiljö. Vi skapar tekniska lösningar som säkrar ekonomiska värden och höjer kvaliteten på våra partners säkerhetsarbete.

  • Egenutvecklade produkter tillverkade i Sverige.
  • Strategiska samarbeten med leverantörer runtom i världen av andra produkter som efterfrågas.
  • Våra kunder erhåller prisvärda, enkla och innovativa lösningar på komplexa problem.
  • Ett telefonnummer, en kontakt. Amigo skall vara och förbli ett litet företag!

Världens ledande bevakningsföretag använder Amigo Alarm

De använder olika Amigolarm i sitt eget arbete och säljer även våra larmsystem i olika packeterade lösningar med kundanpassade tjänster till olika branscher och användare.

Ledningen är medlemmar i ASIS International:  Asis har fler än 37 000 medlemmar över hela världen och är den största internationella organisationen för säkerhetschefer. ASIS grundades 1955 i USA, men har med tiden blivit mer och mer internationellt inriktad. Därav namnet ASIS International. Genom att utveckla utbildningsprogram och utbildningsmaterial som fokuserar både på grundläggande säkerhetsarbete och det senaste inom säkerhetsområdet, arbetar ASIS hårt för att öka effektiviteten och produktiviteten hos sina medlemmar.